top of page

5 причин вибрати клуб "Централ" для занять панкратіоном


1. Клуб.

У наших клубах з вами будуть займатись найкращі тренери з панкрітіону, MMA, греплінгу в Україні. Такої кількості золотих і срібних медалей, здобутих нашими вихованцями на світових змаганнях, немає у жодного клубу - а це гарантія того, що ми знаємо, як потрібно займатись, щоб досягнути результату.

2. Хоббі.

Панкратіон - найкраще чоловіче хоббі. Змагання з ММА, Бразильського Джиу - Джитсу, греплінгу у світі здобули великої популярності. В Україні ці напрямки лише розвиваються і досить успішно, тому, якщо ви будете займатись разом з нами - гарантовано потрапите в спортивну еліту.

3. Товариство.

Наші клуби - це не просто зали, куди ви будете приходити кілька разів на тиждень. Наші клуби - це об"єднання людей зі спільними інтересами, цілями. Тут ви завжди знайдете пораду, допомогу, підтримку. Наші клуби - це велика сім"я сильних, здорових, вольових людей.

4. Чудова фізична форма.

Унікальне поєднання кардіонавантаження і роботи в спарингах сформує ідеальне тіло і фізичну підготовку. За кілька місяців тренувань, ви будете приємно здивовані своїм зображенням в дзеркалі і своєю силою.

5.Дисципліна.

Формування навичок самодисципліни. Графік тренувань, розподіл навантаження протягом дня, режим сну і харчування навчить вас правильно планувати свій день і згодом ви помітите, що встигаєте більше зробити, життя стане цікавішим і результативнішим. Навиками дисципліни простіше оволодіти, якщо поруч будуть люди, які житимуть разом з вами за одним графіком,

Тому, не вагаючись, приходьте до нас!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page